Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: «Κατώτερος των περιστάσεων ο Σαμαράς»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγόρησε για πλήρη αδυναμία διαπραγμάτευσης και διεκδίκησης λύσης στο πρόβλημα του χρέους, επισημαίνοντας ότι αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας, αφού εξαπέλυσε ένας χυδαίο και ανυπόστατο εκβιασμό περί αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων εάν....
δεν έλθει η δόση» τόνισε ο κ. Τσίπρας για τον πρωθυπουργό, για τον οποίο είπε ότι έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας της κυρίας Μέρκελ
«Η άφωνη κυβέρνηση χάνει χρόνο και τον κερδίζει η κυρία Μέρκελ η οποία δεν θέλει να ομολογήσει προεκλογικά ότι οι επιλογές της απέτυχαν. Χάνει αξιοπρέπεια, δημοκρατία, θέσεις εργασίας και η χώρα βυθίζεται» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι το δρόμο της επιθετικής διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να τον ακολουθήσει μία κυβέρνηση υποταγμένη στην Γερμανίδα κεγκελάριο.
Επιπλέον ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «μόνο μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να διεκδικήσει λύση» , ενώ υποστήριξε ότι το πλαίσιο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στο τρίπτυχο, «τέλος στην άγρια λιτότητα με  ακύρωση μνημονίου, πάγωμα αποπληρωμής χρέους σε συνδυασμό με διαγραφή μεγάλου μέρους του και τέλος θέσπιση ρήτρας ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"