Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μην τυχόν και βγει η Ελλάδα από το ευρώ - Στη γωνία περιμένουν Ρωσία και Κίνα.

Μην τυχόν και βγει η Ελλάδα από το ευρώ -Στη γωνία περιμένουν Ρωσία και ΚίναΑν πληρώσουμε για την Ελλάδα, αυτό τελικά θα αποδειχθεί φθηνότερο για εμάς», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην Stuttgarter Zeitung ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου Άντον Μπέρνερ, προσθέτοντας πως Ρωσία και Κίνα «ευχαρίστως θα αποκτούσαν μια βάση στην Μεσόγειο».
Μείζον γεωπολιτικό πρόβλημα ασφάλειας για την Ευρώπη θεωρεί πως....

θα αποτελέσει μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου, καθώς Κίνα και Ρωσία περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες μια τέτοια εξέλιξη.

Απομακρυνόμενη μοιραία από την Ευρώπη, η Ελλάδα της δραχμής «θα αποκόμιζε μεγάλα κέρδη και η Ευρώπη θα αποκτούσε ένα πρόβλημα ασφαλείας, και μάλιστα για πολλές δεκαετίες».



«Αν πληρώσουμε για την Ελλάδα, αυτό τελικά θα αποδειχθεί φθηνότερο για εμάς», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην Stuttgarter Zeitung ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου Άντον Μπέρνερ, προσθέτοντας πως Ρωσία και Κίνα «ευχαρίστως θα αποκτούσαν μια βάση στην Μεσόγειο».
Μείζον γεωπολιτικό πρόβλημα ασφάλειας για την Ευρώπη θεωρεί πως θα αποτελέσει μία ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου, καθώς Κίνα και Ρωσία περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες μια τέτοια εξέλιξη.
Απομακρυνόμενη μοιραία από την Ευρώπη, η Ελλάδα της δραχμής «θα αποκόμιζε μεγάλα κέρδη και η Ευρώπη θα αποκτούσε ένα πρόβλημα ασφαλείας, και μάλιστα για πολλές δεκαετίες».


Πηγή: Μην τυχόν και βγει η Ελλάδα από το ευρώ -Στη γωνία περιμένουν Ρωσία και Κίνα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/76922#ixzz2CNhfbt7J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"