Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Κλείνει ο δρόμος για Μεσσήνη στο Ασπρόχωμα για εργασίες στις γραμμές του ΟΣΕ

Για να τοποθετηθούν πλάκες στις γραμμές: Κλειστός ο δρόμος προς τη ΜεσσήνηΚλείνει από αύριο Τρίτη 27 έως και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου ο δρόμος προς και από τη Μεσσήνη στο Ασπρόχωμα, όπου θα εκτελεστούν οι εργασίες βελτίωσης της ισόπεδης διάβασης της γραμμής του ΟΣΕ
Ο ΟΣΕ σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας θα τοποθετήσουν ελαστικές πλάκες στη διάβαση, όπως έχει γίνει στην Αρτέμιδος και στον Αγιο Δημήτριο Κοκκορόγιαννη.
Λόγω των εργασιών ο δρόμος από και προς τη διασταύρωση Ασπροχώματος θα είναι....
κλειστός
Οι διαδρομές της κυκλοφορίας θα είναι οι εξής:
α) Οσοι κινούνται από Μεσσήνη προς Καλαμάτα θα στρίβουν αριστερά στον νέο κόμβο, αμέσως μετά το αεροδρόμιο, και θα χρησιμοποιούν τον καινούργιο δρόμο προς τον υφιστάμενο εθνικό δρόμο Τσακώνα - Καλαμάτα στο ύψος του "Πράκτικερ". 
Εναλλακτικά θα μπορούν να στρίβουν νότια στην Καρυδιά προς τα καρτ ή να έρχονται πιο μέσα και να στρίβουν νότια (απέναντι από του Αναγνωσταρά), χρησιμοποιώντας τον παρόχθιο δρόμο του ποταμού Αρι ή την παράκαμψη Ασπροχώματος (θα βγαίνουν στα φανάρια Ζαφείρη). 
Για την τοπική κυκλοφορία στο Ασπρόχωμα θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον στενό χωματόδρομο μεταξύ σταθμού Ασπροχώματος και "Idea".
β) Όσοι κινούνται από Καλαμάτα προς Μεσσήνη θα συνεχίζουν ευθεία προς Θουρία και θα στρίβουν αριστερά αμέσως μετά το "Πράκτικερ", στην αρχή του έργου του "Μορέα". Από κει θα κινούνται ευθεία για τον νέο κόμβο στο δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης. Εναλλακτικά θα μπορούν να χρησιμοποιούν την παράκαμψη Ασπροχώματος, στρίβοντας αριστερά στον κόμβο Ζαφείρη. Και για την τοπική κυκλοφορία μπορούν να κινούνται από το στενό χωματόδρομο προς το "Idea" (εναλλάξ με αυτούς που κινούνται από την αντίθετη κατεύθυνση).
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"