Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Μαγικό Ποτό» Αδυνατίζει Και Θεραπεύει !

Ένα μαγικό ποτό που όχι μόνο βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει τα περιττά κιλά αλλά αποδεικνύεται θαυματουργό και για την θεραπεία του διαβήτη, της επιληψίας ακόμα και του Αλτσχάιμερ, ανέπτυξαν Αμερικανοί επιστήμονες.
Όπως υποστηρίζει η δημιουργός του ποτού και καθηγήτρια βιοχημείας, Κιέραν Κλάρκ από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι ότι το ποτό αυτό....
δεν εμπεριέχει μία νέα φαρμακευτική ουσία αλλά αποτελείται από συστατικά που βρίσκονται συνεχώς στον οργανισμό μας.
Το μαγικό συστατικό του είναι οι κετόνες, μικροσκοπικές οργανικές ουσίες οι οποίες τροφοδοτούν τον ανθρώπινο οργανισμό με ενέργεια στην διάρκεια της ημέρας.
Η έξυπνη κίνηση της Αμερικανίδας καθηγήτριας ήταν να δημιουργήσει κετόνες στο εργαστήριο. Και, σε πρώτη φάση, αυτό που πέτυχε ήταν η απώλεια βάρους χωρίς να χρειαστούν εξοντωτικές δίαιτες , οι περισσότερες από τις οποίες έχουν παρενέργειες.
Με την εισαγωγή κετόνων του εργαστηρίου στον οργανισμό, το σώμα εκπαιδεύεται να καίει το λίπος πιο γρήγορα από ότι στις περιπτώσεις της δίαιτας .
Επιπλέον, δοκιμές του ποτού σε ασθενείς με διαβήτη, Αλτχάιμερ, ακόμα και σε παιδιά με επιληψία έδειξαν ότι τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Με την κατανάλωση του ποτού , οι επιστήμονες διαπίστωναν ότι ο μεταβολισμός των ασθενών βελτιωνόταν σημαντικά βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις νόσους.
«Εκμεταλλευτήκαμε την σούπερ πηγή ενέργειας του οργανισμού, τις κετόνες για να βελτιώσουμε τον μεταβολισμό των ασθενών», επισημαίνει στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail”, η Κιέραν Κλαρκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"