Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές δρομολογίων για το Πολυτεχνείο

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν έως και το πρωί της Κυριακής, λόγω των εκδηλώσεων για την 39η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Το Σάββατο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις:
λεωφ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και....

ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής
σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι οδηγοί για
το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Αλλαγές στο Μετρό


Το Σάββατο κλείσουν στις 12:00 μμ
οι σταθμοί του Μετρό Σϋνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη και στις 14:00 θα κλείσουν οι σταθμοί Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα.

Για την διευκόλυνση της μετεπιβίβασης
μεταξύ των γραμμών μετρό 2 και 3 θα δρομολογηθεί από τον ΟΑΣΑ, μόνο το Σάββατο, προσωρινή διαδρομή λεωφορείου μεταξύ των σταθμών Μετρό «Λαρίσης» και «Κεραμεικός» από τις 12:00 μμ έως το τέλος των μέτρων της ΕΛ ΑΣ

Η γραμμή θα έχει αφετηρία
στο Σταθμό Λαρίσης στην αφετηρία των Α15, Β15 και Ε15 και θα είναι κυκλική ως προς τον Σταθμό Κεραμεικού χωρίς να πραγματοποιεί στάσεις παρά μόνο στην στάση «Παλαιά Αγορά» επί της οδού Πειραιώς, μεταξύ Ερμού και Βουτάδων για επιβίβαση και αποβίβαση.

Διαδρομή
: Από Δηληγιάννη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ Α15, Β15 και Ε15), αναστροφή στον φωτεινό σηματοδότη στην Πλ. Λαρίσης, συνέχεια Δηληγιάννη, Πλ. Καραϊσκάκη, δεξιά Αχιλλέως, αριστερά Κολοκυνθούς, δεξιά Πειραιώς, αριστερά Ηρακλειδών, κάτω από Γέφυρα Πουλοπούλου, αριστερά Περσεφόνης, δεξιά Πειραιώς, δεξιά κυκλικά Πλ. Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), Μυλλέρου, δεξιά Αχιλλέως, Πλ. Καραϊσκάκη, δεξιά Δηληγιάννη έως την Αφετηρία των Α15, Β15 & Ε15.

Στις 14:00 κλείνουν οι πύλες

Οι πύλες του Πολυτεχνείου
θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο, τελευταία ημέρα του εορτασμού, θα κλείσουν στις 2 το μεσημέρι. Μετά την κεντρική εκδήλωση -δηλαδή περίπου στις 3 το μεσημέρι- θα αρχίσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"