Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Λαγκάρντ: «Λύση για την Ελλάδα, εδώ και τώρα»

Λαγκάρντ: «Λύση για την Ελλάδα, εδώ και τώρα»Άρχισε στις Βρυξέλλες η κρίσιμη σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (Eurogroup) για το ελληνικό ζήτημα. Στην επίτευξη συμβιβασμού μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Γερμανίας, ελπίζει η Αθήνα για το χρέος και τη δόση.
«Η Ελλάδα χρειάζεται βιώσιμη λύση» δήλωσε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, προσερχόμενη στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Την ανάγκη....

πολιτικής συμφωνίας για την Ελλάδα επισήμανε ο Επίτροπος Οικονομικών & Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, σημειώνοντας ότι αυτό «είναι πιθανό να συμβεί και σήμερα…».

«Η Ελλάδα έκανε όλα τα προαπαιτούμενα και πλέον μπορούμε να δώσουμε το πράσινο φως για τη δόση» ανέφερε η Αυστριακή υπουργός Οικονομικών, Μαρία Φέχτερ.


«Πρέπει να μετακινηθούν όλες οι πλευρές από τις θέσεις τους» ζητά με δηλώσεις του στη Bild ο Γιοργκ Άσμουσεν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ωστόσο εμφανίσθηκε αντίθετος σε ενδεχόμενο κούρεμα του ελληνικού χρέους, έως το 2015.

«Όλα στο τραπέζι των συζητήσεων», είπε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσκοβισί, εκτιμώντας ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας».


Την ελπίδα οι εταίροι να καταλήξουν σε ωφέλιμη λύση για τη χώρα μας εξέφρασε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Γιάννης Στουρνάρας.


Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, αν θα πάρουμε τη δόση, ή αν θα συνεχισθεί το μαρτύριο της σταγόνας… 

NovaSport FM 94.6 | sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"