Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ζητούν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, που διοργανώνονται αύριο στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καλούν τους εργαζομένους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα τα συνδικάτα.

«Tην ώρα που η χώρα, η ελληνική κοινωνία και οικονομία περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους μεταπολιτευτικά, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου είναι....
και σήμερα διεκδικούμενα και αιτούμενα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, και προσθέτει: «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν αποτελεί μόνον μια μέρα μνήμης αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας για την αποτελεσματικότητα που μπορούν να έχουν οι μαζικοί και ενωτικοί αγώνες. Ιστορικά και διαχρονικά, όταν το κίνημα είναι ενωμένο, καταγράφει θετικά αποτελέσματα και νίκες».

Από την πλευρά της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι «το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου "Ψωμί, Παδεία, Ελευθερία", αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για νέους αγώνες με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του Μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας, της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους».

Υπενθυμίζεται, ότι από ισχύουν απο χθες, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στους γύρω δρόμους του ιδρύματος, ενώ τροποποιημένα είναι και τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"