Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς έχει αναλάβει το ξεπούλημα της Ελλάδας

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.
“Κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων…
θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
“Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος Η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού” συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει πως “ο κ. Σαμαράς πρέπει να έχει σύντομα την τύχη του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου.”
“Φωνή των μονοπωλίων που επιδιώκουν την έξοδο από την κρίση, με τον λαό πτωχευμένο και χρεοκοπημένο” χαρακτήρισε την ομιλία του κ. Σαμαρά σε σχόλιο του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.
“Θλιβερό ψεύτη που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανόητους και αδαείς” χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή

Έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη δωρεάν διανομή του εθνικού μας πλούτου στους τοκογλύφους πιστωτές. Μόνο η πτώση της γελοίας και ξενόδουλης συγκυβέρνησης και η ανάληψη των ηνίων της χώρας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία εγγυάται την επιβίωση της Ελλάδος ως κυρίαρχο εθνικό κράτος” αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"