Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νέος γύρος κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου οι καταλήψεις επεκτείνονται σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες καθαριότητας, ενώ οργανώνεται και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.
Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση θα....

παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το θέμα στις 11.00, στα γραφεία της στην Αθήνα.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες για τον προπηλακισμό του Γερμανού προξένου, κατά την τρίτη ελληνογερμανική συνάντηση.


Παράλληλα στις 12.00 το μεσημέρι η ΠΟΕ – ΟΤΑ διοργανώνει συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες για να δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.


Τέλος, κλείνει από τη Δευτέρα και για τρεις ημέρες ο δήμος Πατρέων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που αφορούν στην διαθεσιμότητα υπαλλήλων και τις περικοπές στην χρηματοδότηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"