Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Στα 7.615 ευρώ οι αποδοχές του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος


Τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή, των υποδιοικητών της Τράπεζας της Ελλάδος και των τριών μελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής, απέστειλε στη Βουλή η ΤτΕ, προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου. Όπως ειδικότερα προκύπτει, οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές έχουν ως εξής:
Γεώργιος Προβόπουλος, διοικητής:...
7.615,92 ευρώ.
Ελένη Δενδρινού-Λουρή, υποδιοικητής (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της ΤτΕ λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 8.148,12 ευρώ.
Ιωάννης Παπαδάκης, υποδιοικητής: 7.373,64 ευρώ.
Χαράλαμπος Σταματόπουλος: 4.596,91 ευρώ.
Γεώργιος Οικονόμου (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της ΤτΕ λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 5.944,26 ευρώ.
Ηλίας Πλασκοβίτης (δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της ΤτΕ λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα): 6.765,87 ευρώ.
Στο έγγραφο διευκρινίζεται επίσης ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνον μηνιαία αποζημίωση, η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ, μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"