Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στρατιωτικός από τη Καλαμάτα, γράφει: "Με 143 ευρώ που μου μένουν δεν μπορώ να πάρω ούτε αντικαταθλιπτικά"!

Πως μπορεί να ζήσει μια οικογένεια με 143 ευρώ το μήνα.;  
Δεν μπορεί! 
Ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία περιγράφει με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς, στρατιωτικός από τη Καλαμάτα με μήνυμά του προς το Onalert.
Διαβάστε τι ακριβώς γράφει και θα καταλάβετε:....

Παίρνω 1372€, μετά από 26 χρόνια εργασίας, σύζυγο τώρα άνεργη και δύο τέκνα Α΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου, υπηρετώ στην παραμεθόριο(κατάγομαι από Καλαμάτα) πληρώνω 240€ δόση για το αυτοκίνητο που αγόρασα το 2007, ακόμη 149€ στην εφορία για το φόρο από πέρυσι, θα πληρώσω δόση 150€ για τις μειώσεις στο μισθό μου από 1 Αυγ 2012, ενοίκιο 380€, ρεύμα 150€, νερό 60€, τηλέφωνα 100€. Σύνολο 1229€
Μου απομένουν 143 ολόκληρα € για διατροφή-ένδυση-υπόδηση-κοινόχρηστα(το κρύο είναι πλέον τσουχτερό και το καλοριφέρ δεν ανάβει, δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα)
Το αυτοκίνητο παρέδωσα τις πινακίδες, δεν μπορώ ούτε να το ασφαλίσω , ούτε να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας αλλά πληρώνω κανονικά τη δόση του χωρίς να το χρησιμοποιώ.
Ας καταργηθούν οι αναδρομικές μειώσες από 1 Αυγ 2012 δεν τις αντέχουμε......και να βγει μια διαταγή όσοι επιθυμούν να μετατεθούν γρήγορα στις φρουρές προτίμησής τους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κρίσης, πριν φύγουμε μόνοι μας και μας ψάχνετε.............. 

Χρήματα για αντικαταθλιπτικά δεν υπάρχουν ,ούτε για ηρεμιστικά.....
Οδηγούμαστε στην τρέλα, πεθαίνουμε κάθε μέρα και από λίγο....... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"