Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ηρωική ισοπαλία(1-1) για την Καλαμάτα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Γλυφάδα

Ηρωική ισοπαλία για την Καλαμάτα | onsports.grΒαθμό με το σπαθί της πήρε η Καλαμάτα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γλυφάδα, καθώς αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 20', κατάφερε να ισοφαρίσει τη Γλυφάδα (1-1).
Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τη Μαύρη Θύελλα, καθώς μόλις στο 20', ο Ζαρόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι ανατρέποντας τον Σκάρο, ενώ αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα.  
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για....
την υπόδειξη του διαιτητή Κακρίδη, υποστηρίζοντας αφενός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή παράβαση, αφετέρου ότι ακόμα και αν έγινε, έγινε εκτός περιοχής!
Ο Σκαρος, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Κοψαχείλη και έβαλε τη Γλυφάδα μπροστά στο σκορ. 
Η αθηναϊκή ομάδα, μάλιστα, έφτασε δύο φορές κοντά και στο δεύτερο γκολ που ουσιαστικά θα της εξασφάλιζε κατά 90% τη νίκη, ωστόσο η κεφαλιά του Μουστόγιαννη αποκρούστηκε αρχικά από τον Κοψαχειλη και εν συνεχεία η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (45').  
Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μουστόγιαννης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, καθώς αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κοψαχείλη.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Γιώργος Μπένος έριξε στη μάχη τους Αθανασόπουλο και Γεωργιόπουλο ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του και ρίσκαρε αρκετά προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης. 
Σε αρκετές περιπτώσεις, οι παίκτες της Γλυφάδας έφυγαν με πολλές αξιώσεις στην αντεπίθεση, ωστόσο είτε λόγω κακής επιλογής στην τελική πάσα, είτε λόγω κακής εκτέλεσης, δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ. 
Κάτι που τελικά πλήρωσαν, καθώς στο 80' ο Σκαρλάτος ισοφάρισε με κοντινό πλασέ
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό, καθώς επίσης και ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 88' σε ανατροπή του Καντούτση το οποίο όμως δεν πήραν.
Η Γλυφάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Σκάρος στο 89'.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ζαρόπουλος, Τσόπελας (22' Κοψαχείλης), Ψυχογιόπουλος, Καντούτσης, Τριανταφυλλάκης, Μπράχο (46' Γεωργιόπουλος), Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος, Πούτσι, Σκαρλάτος, Καούνος (46' Αθανασόπουλος)
ΓΛΥΦΑΔΑ Χώνος, Χατζηισαίας, Καιμακαμούδης (61' Καλογιάννης), Νικόλτσης, Καρλιάμπας, Κολοτούρος, Σκάρος, Μουστογιάννης, Καζάντζης, Ζαχαράτος, Κόντι (74' Κόκκαλης)
OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"