Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός στη Τζακάρτα ο επιχειρηματίας Βλάσσης Καμπούρογλου των TOR M1

Νεκρός βρέθηκε στην Τζακάρτα ο 60χρονος επιχειρηματίας Βλάσσης Καμπούρογλου ο οποίος ελεγχόταν για το σκάνδαλο των αντιπυραυλικών συστημάτων TOR-M1.
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου και διέμενε απαγχονισμένος ωστόσο αναζητούνται τα αίτια του θανάτου του και ειδικότερα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Ήταν ο εκπρόσωπος....

της υπεράκτιας εταιρείας Drumillan , η οποία εμπλέκεται στις μίζες εκατομμυρίων δολαρίων προς το υπουργείο Άμυνας για τα αντιπυραυλικά συστήματα TOR M-1.

Ως αποδέκτης της μίζας εμφανίζεται ο πρώην υπουργός
Άκης Τσοχατζόπουλος. Όπως είχε γράψει το «Βήμα» ήταν κατηγορούμενος για την υπόθεση των TOR M-1 , αφού εμφανιζόταν να στέλνει έμβασμα 21.081.757 δολαρίων σε λογαριασμό της άλλης υπεράκτιας ΒLUE BELL στην Ελβετία.

Τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν από την ρωσική Antey προς την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου (και την εταιρεία Drumillan) για να μεταφερθούν στην CreditT Agricole στην Ελβετία, στην άλλη υπεράκτια Blue Bell, της οποίας εμφανιζόταν ως διαχειριστής ο Νικόλαος Ζήγρας. Το έμβασμα που «πρόδωσε» την μοιραία διαδρομή ήταν 16.202.000 ελβετικά φράγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"