Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Public IssueTην πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού «φωτογραφίζει» το Βαρόμετρο της Public Issue
Αν και η δημοσκόπηση δεν περιέχει πρόθεση ψήφου ή εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστεί, αφού προηγείται στην παράσταση νίκης με 48% έναντι 33% της Ν.Δ.!
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην προηγούμενη σφυγμομέτρηση της ίδιας εταιρείας, η Ν.Δ....
προηγείτο με 43%, έναντι 41% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπενθυμίζεται ότι, παραδοσιακά, η παράσταση νίκης είναι το μόνο ιστορικά αδιάψευστο στοιχείο όλων των δημοσκοπήσεων.
Κατά τα λοιπά, στο Βαρόμετρο της Public Issue παρατηρείται πλήρης κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος, προφανώς, “πληρώνει” τα... ταξίδια της λίστας Λαγκάρντ. 
Στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, ο Ευ. Βενιζέλος είναι τελευταίος, με 20% θετικές γνώμες, όσες και ο χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει, μάλιστα, τις περισσότερες αρνητικές γνώμες (77%).
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, αλλά με πτώση, παραμένει ο Φ. Κουβέλης (48%) και ακολουθούν οι Αλ. Τσίπρας (41%), Π. Καμμένος (40%), Αντ. Σαμαράς (39%), Αλ. Παπαρήγα (21%).
Ο κ. Σαμαράς προηγείται του Αλ. Τσίπρα στην καταλληλότητα πρωθυπουργίας (43% έναντι 28%)
Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστώνεται την αντιπολιτευτική του παρουσία, αφού το 33% τον χαρακτηρίζει ως “το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης” και το δεύτερο, οι Ανεξάρτητες Έλληνες, βρίσκονται πολύ πίσω, έχοντας το 15% των προτιμήσεων.
Το 72% των ερωτηθέντων τάσσεται κατά του Μνημονίου, ενώ ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προοιωνίζεται το γεγονός ότι το 28% δηλώνει ότι αισθάνεται “οργή ή αγανάκτηση”, ενώ τον περασμένο μήνα “οργισμένοι-αγανακτισμένοι” δήλωναν το 23% των ερωτηθέντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"