Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Football League 2: Πανηλειακός-Καλαμάτα 1-1

Φωτογραφία για Καλαμάτα:Ισόπαλη η Μαύρη Θύελλα, 1-1 με τον Πανηλειακό
Γκολ, βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανηλειακός και Καλαμάτα στον Πύργο, στο ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία του Νοτίου Ομίλου της Football League 2.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον Πύργο αφού πήραν από νωρίς το προβάδισμα με τον Καούνο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Φράγκο και θα μπορούσαν να φτάσουν στην ανατροπή, όμως....
δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν λόγω της αποβολής του Τσιμικλή
Το 1-1 της πρεμιέρας έδωσε σε Πανηλειακό και Καλαμάτα από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένους τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Γιώργο Μπένο, καθώς αμφότεροι οι δυο τεχνικοί είχαν προετοιμάσει τις ομάδες τους για να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι της Πελοποννήσου.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι της Πελοποννήσου η Καλαμάτα, καθώς μόλις στο 3’ κατάφερε να «παγώσει» το Δημοτικό Στάδιο του Πύργου παίρνοντας το προβάδισμα. 
«Δράστης» για την ομάδα του Γιώργου Μπένου ήταν ο πολύπειρος Βαγγέλης Καούνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Πανηλειακού και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
Η Καλαμάτα από αυτό το σημείο και έπειτα ήταν ωστόσο αρκετά αμυντική, με τον Πανηλειακό να θέλει αλλά… να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Ζαρόπουλου, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μπένου ήταν καλά οργανωμένοι και προσπάθησαν μάλιστα να καταφέρουν και δεύτερο… χτύπημα στους Πυργιώτες, ωστόσο ο Ηλιόπουλος στο 22’ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ που πέτυχε δεν μέτρησε ποτέ.
Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Γιαννακόπουλου από την πλευρά τους, προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό έτσι ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο τα πολλά και σκληρά φάουλ σε συνδυασμό με τα συνεχή λάθη εκατέρωθεν στη μεσαία γραμμή, δεν άφησαν να παιχτεί ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο το πρώτου ημιχρόνου, με τη «Μαύρη Θύελλα» να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με μοναδικό στόχο την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν πολύ την Καλαμάτα, φτάνοντας τελικά στο πολυπόθητο γκολ στο 62’, όταν ο Βλαχόπουλος πέρασε ωραία πάσα στον Φράγκο κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Ζαρόπουλο για την ισοφάριση στον Πύργο. Από αυτό το σημείο κι έπειτα, η πίεση της ομάδας του Γιαννακόπουλου έγινε ασφυκτική προς τα καρέ της Καλαμάτας κι ο Πανηλειακός αναζήτησε και το δεύτερο γκολ για την ανατροπή.
Αυτό δεν ήρθε ούτε με το καλό σουτ του Σαραμαντά στο 68’, ούτε με την κεφαλιά του Κολόκα, που σταμάτησε στο δοκάρι, στο 70’ με την Καλαμάτα να κρατάει με όλες τις δυνάμεις της το ισόπαλο αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι από το 67’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσιμικλή. Μάλιστα, η Καλαμάτα προσπάθησε στο φινάλε να «κλέψει» το τρίποντο, όμως το σου του Πασσά από καλή θέση ήταν άστοχο, στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στον Πύργο.
Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας (85’ Παναγόπουλος), Κολοβός, Πέτρου (75’ Κατσαρός), Σαλαπάτας, Οικονομόπουλος, Φράγκος, Μήτρου (56’ Βλαχόπουλος), Σωτηρόπουλος
Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος): Ζαρόπουλος, Τρίψας, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Τσιμικλής, Πασσάς, Ηλιόπουλος (72’ Μπράχο), Γεωργιόπουλος (46’ Καντούτσης), Καούνος (68’ Αθανασόπουλος), Ανδρεόπουλος
OnSports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"