Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Εφιαλτικό μέλλον» για τους εργαζόμενους με τις αλλαγές στα εργασιακά

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης ΤσίπραςΕφιαλτικό μέλλον για τους εργαζόμενους, με μισθούς πείνας, εξαντλητικά ωράρια, κανένα εργασιακό δικαίωμα και μια ζωή πάντα υπό την απειλή της απόλυσης και της ανεργίας» προβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που υλοποιηθεί η νέα δέσμη μέτρων που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση στα εργασιακά, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της Αθήνας με την τρόικα.
«Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από μια κυβέρνηση που....

προωθεί την πιο σκληρή αντεργατική πολιτική», συνεχίζει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση, εκτιμώντας πως «η μόνη διέξοδος μπορεί να έλθει από τους ενωτικούς αγώνες, από τη στήριξη μιας εναλλακτικής στρατηγικής για τη χώρα» .
Σύμφωνα με την
Κουμουνδούρου, η αλλαγή μπορεί να έρθει εάν υιοθετηθεί ως φορολογικός άξονας η «φορολόγηση του πλούτου» και η «στήριξη της εργασίας».

Χθες σε συνέντευξή του στον
ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, σημείωσε πως δεν πρόκειται να επέλθουν αλλαγές στο 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα, στη 40ωρη εβδομάδα εργασίας και τον κατώτατο μισθό, ενώ γνωμοδότησε πως μισθολογικές αυξήσεις μπορούν να υπάρξουν μετά το πέρας της δημοσιονομικής προσαρμογής το 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"