Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Φωτέας κατά Νίκα για τα σκουπίδια

http://www.eleftheriaonline.gr/media/com_fpss/cache/284_d632334130a2b9d194362b7d857b88bf_m.jpg?t=1349729798Σφοδρή επίθεση στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για τους χειρισμούς του στο θέμα των σκουπιδιών εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Φωτέας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοπορία», της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα, ο Ν. Φωτέας υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του:
«Και ξαφνικά ξαναέσκασε το πρόβλημα των σκουπιδιών!
Μα καλά, προεκλογικά (μόλις πριν 2 χρόνια) δεν έταζε ο δήμαρχος....

'λαγούς με πετραχήλια';
Βασική του προεκλογική δέσμευση δεν ήταν το ότι είχε τη λύση έτοιμη;
Δυστυχώς όμως, όπως συμβαίνει με πλήθος άλλων θεμάτων που ταλανίζουν το δήμο μας, ο 'βασιλιάς' της πόλης βλέπει ενόχους παντού εκτός από το παλάτι του. Αφού πειραματίστηκε (Σούκος, Ρέντζος), αφού είπε-ξείπε για Μαραθόλακκα, αφού 'έψαξε' για οικόπεδα, είδε και απόειδε και κατέφυγε στην 'σίγουρη' λύση:
Φταίει η Περιφέρεια, φταίει η κυβέρνηση, φταίνε οι πάντες, εκτός από τον ίδιο.
Εν τω μεταξύ, ανέθεσε σε εργολάβους την απομάκρυνση των σκουπιδιών, χωρίς να μπει στον κόπο να μάθει πού θάβονται τα σκουπίδια της πόλης μας. Μακριά από εδώ και ας θάβονται όπου λάχει.
Μεγαλόπολη; Αρχαία Ολυμπία; Τι τον νοιάζει; Αφού είπαμε, φταίνε πάντα οι άλλοι!
Σε συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής έχουμε κατ’ επανάληψη ζητήσει τα παραστατικά της μεταφοράς των απορριμμάτων αλλά η δημοτική αρχή έχει αρνηθεί να μας τα δώσει.
Τι φοβάται; Τι προσπαθούσε να κρύψει; Επρεπε να γίνει ντετέκτιβ ο δήμαρχος Μεγαλόπολης για να μάθουμε τελικά ότι τα έθαβαν εκεί. Και οι διαβεβαιώσεις ουκ ολίγες, ότι ο εργολάβος τηρεί τις υποχρεώσεις του και πηγαίνει τα σκουπίδια σε αδειοδοτημένη χωματερή, αλλά παραστατικά δεν δίνουμε.
Ας σταματήσει επιτέλους η δημοτική αρχή τα παιχνιδάκια γύρω από το σοβαρό θέμα των σκουπιδιών γιατί, εκτός των άλλων, 'βρωμάει' ο τόπος από σενάρια»
.
 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"