Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Εβδομάδα κινητοποιήσεων από αύριο Δευτέρα

Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για τις 18 Οκτωβρίου, ημέρα σύγκλησης της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν με στάση εργασίας από τις 08.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας.
Παράλληλα,
κλειστά θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη, με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα και θα....

πραγματοποιηθεί καπνεμπορικό συλλαλητήριο. Σε απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα θα προβεί στις 18 Οκτωβρίου και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Μία
μέρα νωρίτερα, στις 17 Οκτωβρίου, σε πανελλαδική απεργία κατέρχονται ιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους.

Την ίδια ώρα
, οι δικαστές και οι εισαγγελείς σε όλη τη χώρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έως τις 20 Οκτωβρίου, οπότε και θα επανακαθορίσουν τη στάση τους. 

Αύριο, Δευτέρα, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας καλεί σε παντεχνική - πανεπιστημονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"