Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Στη Θεσσαλονίκη Παπούλιας, Σαμαράς υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η επίσημη δοξολογία για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει από νωρίς το πρωί όλο τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα....

και προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Ο αποκλεισμός όσων πιστών δεν είχαν σχετική πρόσκληση για να μπουν στο ναό και τα υπερβολικά κατά πολλούς μέτρα ασφαλείας ξεσήκωσαν αντιδράσεις και πολλοί από τους συγκεντρωμένους που προσπαθούσαν να φτάσουν κοντά στην εκκλησία φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και για να ανάψει κάποιος ένα κερί πρέπει  εκτός από την πρόσκληση, να έχει ελεγχθεί και από τους αστυνομικούς.


Αμέσως μετά τη δοξολογία, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπούλιας αποχώρησαν από το ναό και κατευθύνθηκαν προς  στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει την έκθεση «Κειμήλια Απελευθέρωσης 1912-1913» και «Γιορτή Σημαίας: Στα βήματα των ελευθερωτών». Στην τελετή εγκαινίων θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.


Το μεσημέρι, ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενώ ο κ. Παπούλιας θα παραμείνει στην πόλη μέχρι και την Κυριακή, οπότε θα δώσει το παρών στη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"