Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Θα στηρίξει το πακέτο μέτρων η ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης ΚουβέληςΤην απόφαση να στηρίξει το νέο πακέτο οικονομικών μέτρων πήρε με ευρεία πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατά τις διήμερες εργασίες της, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.
Συγκεκριμένα,
από τα 110 μέλη της ΚΕ ψήφισαν 104, και το σχέδιο απόφασης ενέκριναν 80 μέλη της

Είκοσι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατέθεσαν χωριστό σχέδιο πολιτικής απόφασης που ζητούσε την καταψήφιση του....
πακέτου μέτρων από τη ΔΗΜΑΡ και έλαβε 21 ψήφους. Στην ψηφοφορία υπήρξαν 3 λευκά.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κατέθεσε πρόταση για διαδήλωση έξω από την γερμανική πρεσβεία, ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ την Τρίτη, με την πρότασή του να μην λαμβάνει ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά.

«Η χώρα βρίσκεται σε
κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι και η Αριστερά της ευθύνης, το κόμμα μας η ΔΗΜΑΡ, συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε η τελική επιλογή να είναι προς την ορθή κατεύθυνση», τόνισε ο επικεφαλής το κόμματος Φώτης Κουβέλης, μιλώντας το Σάββατο στην πρώτη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο κ. Κουβέλης
σημείωσε ότι «οι πολίτες, τα λαϊκά στρώματα και η μεσαία τάξη έχουν υποστεί θυσίες μεγάλες που έγιναν μεγαλύτερες από την καθυστέρηση εφαρμογής των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Στις μεταρρυθμίσεις αυτές έπρεπε η χώρα να προχωρήσει για το δικό μας συμφέρον και ανεξαρτήτως προβλέψεων του μνημονίου».

Παράλληλα, παρατήρησε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν καλλιέργησε αυταπάτες ότι η σωτηρία της χώρας, η σταθεροποίηση και η ανάπτυξη μπορεί να γίνουν χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"