Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

"Αφήστε το στο ταμείο" το νέο κίνημα (Βίντεο)

Ένα νέο κίνημα για τα ελληνικά δεδομένα φαίνεται να "ξεπηδάει" από την Πιερία και αποκτά σιγά-σιγά αλλά σταθερά φανατικούς οπαδούς, τουλάχιστον σε πιο οργανωμένη μορφή.
"Αφήστε το στο ταμείο" είναι το όνομα του και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, εναντιώνεται στις υψηλές τιμές των προϊόντων, που φιγουράρουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Το Σάββατο (13/10) μάλιστα, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές σε σούπερ μάρκετ της Κατερίνης. Δεκάδες πολίτες μπήκαν στο κατάστημα, γέμισαν τα καρότσια και....
φτάνοντας στο ταμείο ζήτησαν από τον διευθυντή να τους κάνει έκπτωση.
Αυτός όμως, κατόπιν επαφής με τους ανωτέρους του, αρνήθηκε, με τους πολίτες να εγκαταλείπουν τα γεμάτα καρότσια στους διαδρόμους και να αποχωρούν χωρίς να αγοράσουν τίποτα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χνάρια των πολιτών του "Αφήστε το στο ταμείο" ακολούθησαν και πελάτες του σούπερ μάρκετ, που έτυχε να γίνουν μάρτυρες της δράσης.
Στόχος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, που οργανώνει τις δράσεις του "Αφήστε το στο ταμείο", είναι να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις πανελλαδικά, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.
Δείτε το βίντεο από το MEGA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"