Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Συντονίζονται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, γιατροί, φαρμακοποιοί

Σε αποχή από τα καθήκοντά τους στις 17 Οκτωβρίου προσανατολίζονται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, οδοντίατροι, γιατροί, φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στα προωθούμενα οικονομικά μέτρα.
Η απόφαση για την αποχή ελήφθη σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, με τη συμμετοχή του προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, του....
προέδρου του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Λαμίας, του προέδορυ της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, του προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, του εκπρόσωπου του Προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Ταμία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
Αποφασίστηκε ακόμη η συμμετοχή των μελών όλων των κλάδων σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την 17η Οκτωβρίου με αφετηρία το κτήριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας και προορισμό το Υπουργείο Οικονομικών.
Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου «προκειμένου να αποτυπωθούν οι θέσεις των επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων, να καταδειχθεί η προδήλως εσφαλμένη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη πορεία που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία, στοχοποιώντας επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους και τα μέλη αυτών, κυρίως δε τους νέους σε ηλικία που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις δυσμενείς συνέπειες της παρούσας συγκυρίας».
Παραμένουμε σε εγρήγορση και δεσμευόμαστε να επανεξετάσουμε τη στάση μας και μελλοντικές κινητοποιήσεις μας ανάλογα με τις εξελίξεις και την τροπή που θα λάβουν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες.
Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτη Κουβέλη, κατόπιν αιτήματός της που αυτός αποδέχτηκε, προκειμένου να του εκθέσει όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο. 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"