Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ξανανοιξε και επίσημα το στρατόπεδο της Καλαμάτας ο Πρωθυπουργός

Νοέμβριο η πόλη της Καλαμάτας θα δει και πάλι φαντάρους στο στρατόπεδο της που ανοίγει και επίσημα με σημερινή απόφαση του Αρχηγού των επιτελείων ενώ συνολικά κλείνουν 13 κέντρα εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη την χώρα. 
Η Καλαμάτα ανοίγει και αναβαθμίζεται καθώς λόγω ακριβώς του σημαντικού περιορισμού των κέντρων θα σηκώνει και μεγάλη δύναμη φαντάρων, αριθμός που....
θα ξεπερνά κάθε προηγούμενη κατάταξη ΕΣΣΟ
Ήδη ο στρατός ετοιμάζεται για την υποδοχή και φροντίζει τις εγκαταστάσεις , εργασίες που θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες  καθώς το Νοέμβριο θα μπουν οι πρώτοι φαντάροι ενώ θα λειτουργήσει παράλληλα και το πεδίο βολής.  
Θα ζωντανέψει η Καλαμάτα, δίχως άλλο μια σημαντική ενίσχυση για την πόλη μας αφού και μόνο η φιλοξενία στο μίνιμουμ 3500 ανδρών θα δώσει και οφέλη στην οικονομία της πόλης που θα δεί τα μαγαζιά της να κινούνται στην έξοδο τους αλλά και τις επισκέψεις των συγγενών των στρατιωτών.
Η Πελοπόννησος είναι κερδισμένη από την ανακατανομή και σφράγιση των στρατοπέδων. 
Στην Τρίπολη γίνεται μικτό κέντρο και θα πάνε και οι ναύτες μαζί με τους σμηνίτες, καθώς το κέντρο του Στρατού στην πόλη κλείνει, η Σπάρτη μένει κανονικά ενώ κλείνει η Κόρινθος.
Τα στρατόπεδα που βάζουν λουκέτο είναι: στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, στο Ρέθυμνο, στο Ναύπλιο, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη (του στρατού), στη Σταυρούπολη Ξάνθης, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, στα Ιωάννινα, στο Παρανέστι Δράμας, στα Γιαννιτσά, στην Άρτα, στην Πάτρα και το μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης που είχε το Πολεμικό Ναυτικό στον Σκαραμαγκά.
MessiNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"