Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σε 10 μέρες ο κόμβος για Μεσσήνη

allaghΟ κόμβος του νέου αυτοκινητόδρομου προς Μεσσήνη θα δοθεί στην κυκλοφορία το επόμενο δεκαήμερο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κυκλοφορικού φόρτου στην περιοχή Ασπροχώματος.  
Αυτό γνωστοποιήθηκε στη διάρκεια προγραμματισμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο με την παρουσία....
του διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Μελετών- Κατασκευών Έργων Παραχώρησης Πελοποννήσου, Γιάννη Καρνέση, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν σχέση με τον αυτοκινητόδρομο καθώς και η πρόοδος των σχετικών εργασιών. 
Επίσης , κατά τη σύσκεψη ανακοινώθηκε πως το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο αυτοκινητόδρομος Τσακώνας - Καλαμάτας στην οδική πρόσβαση μεγάλων οχημάτων προς το Πήδημα, ή μέσω αυτού και για άλλες περιοχές, θα λυθεί με κατασκευή κυκλοτερή κόμβου στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Εξάλλου, ζητήθηκε από το Δήμο, μέχρι τον Ιούνιο, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο να γίνεται από την Αθηνών και τον κόμβο Καρέλια, ενώ ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών περιοχής Ασπροχώματος βόρεια του αυτοκινητοδρόμου.
Επίσης έγινε γνωστό πως θα ικανοποιηθεί αίτημα του Δήμου για κατασκευή -κατά προτεραιότητα- τμήματος της οδού Βασιλέως Γεωργίου, μέχρι τον κόμβο Γιαννιτσανίκων, (κτήμα Καρέλια).
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη, με αντικείμενο την επίλυση του συνόλου των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες εξαιτίας του αυτοκινητοδρόμου και του περιμετρικού (προσβάσεις, διαχείριση ομβρίων, κλπ). Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί περίπου σε ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"