Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα Ελληνική Ανόρθωση: Η «πολιτική ενέργεια» του Αν. Λοβέρδου

"Ανίκανα τα πολιτικά κόμματα"Μια «νέα πολιτική ενέργεια» όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, ανακοινώνει επισήμως τη Δευτέρα μέσα από το βιβλίο του, το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος
Το όνομά της, είναι «Νέα Ελληνική Ανόρθωση»
Το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου, που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στις προθήκες των βιβλιοπωλείων περιλαμβάνει τις θέσεις της Νέας Ελληνικής Ανόρθωσης και τις προτάσεις για....
την ανόρθωση της χώρας, αλλά και τα σχέδια του για το άμεσο μέλλον.

Στο βιβλίο του, ο πρώην υπουργός προειδοποιεί ότι με την ασκούμενη πολιτική «τα χειρότερα είναι μπροστά» και κατηγορεί τα πολιτικά κόμματα για ανικανότητα. 

Ο πρώην υπουργός αναφέρεται ακόμη στο παρασκήνιο μέχρι να φθάσουμε στο μνημόνιο και ασκεί αυστηρή κριτική στις κινήσεις που έγιναν από τα πολιτικά κόμματα με συνέπεια σήμερα η χώρα να βρίσκεται λίγο πριν την κατάρρευση.

Όπως αποκαλύπτει, είχε προβεί σε πρωτοβουλίες προκειμένου να κινητοποιηθούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις και να εφαρμοσθεί ένα νέο εθνικό σχέδιο για τη χώρα που θα έχει ως βασικό άξονα την ανάπτυξη, με πρωτοβουλίες «για την ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, να δοθεί μάχη κατά του συντεχνιασμού και να υπάρξει εθνική συνεννόηση».

«Η αναμονή μου, όμως λαμβάνει τέλος. Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις μου, η έκδοση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση συνιστά πολιτική ενέργεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή υποδείγματος στην πολιτική. «Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν: στα πρόσωπα, στα πράγματα, στις καταστάσεις» τονίζει.
ΣΚΑΪ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"