Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ για τους μετανάστες στη Καλαμάτα.

Για την δημιουργία ταγμάτων εφόδου καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ την Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, ενώ επιτίθεται και στην αστυνομία που δεν γνωρίζει τίποτε. 
Άλλωστε η ίδια η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι έδιωξε από τα φανάρια της Καλαμάτας τους μετανάστες.
ANAΛYTIKA ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της χρυσής Αυγής για την δράση της στην Καλαμάτα:...

Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).
Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. 
Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους. 
Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι…

Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα

Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά

Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών, και παράνομου εμπορίου

Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία

Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν…

Το θέμα παρουσίασε και η Ελευθερία σε Πρωτοσέλιδο δίδοντας πανελλαδικές διαστάσεις. 
Η Χρυσή Αυγή ανταπαντά ότι “Ούτε λεωφορείο με χρυσαυγίτες εξ Αθηνών ήρθε στην Καλαμάτα, ούτε κανενός είδους βία ασκήθηκε σε οποιονδήποτε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί της Χρυσής Αυγής:
“Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο «Μέλη της Χρυσής Αυγής υποκαθιστώντας την Αστυνομία επιτέθηκαν, την Τετάρτη, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας. Οι χρυσαυγίτες, κάνοντας πράξη τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου για ανάληψη δράσης από τα “Τάγματα Εφόδου”, όχι μόνο επιτέθηκαν στους μετανάστες της Μεσσηνίας, αλλά εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση – με την οποία προκλητικά πετούν το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.
Η Αστυνομία δεν γνωρίζει για τη δράση αυτή της Χρυσής Αυγής και ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η Αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός νόμιμου κόμματος.
Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. …Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση των χρυσαυγιτών στους μετανάστες των φαναριών σηματοδοτεί την έναρξη της ανάληψης δράσης από τα “Ταγμάτων Εφόδου”, που εξήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τις Θερμομπύλες.»

Δυστυχώς η φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να επαναφέρει στην κοινωνία μας σε διχαστικά εμφύλιοπολεμικά φαινόμενα και λογικές. Εκτοξεύει απειλές κατά των πολιτών από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ιδρύει τάγματα εφόδου που δρουν εκτός των ορίων της δημοκρατίας και της νομιμότητας. Υποκαθιστούν το ρόλο της Πολιτείας, προβαίνοντας σε πράξεις αντιποίησης αρχής, εφαρμόζοντας πρακτικές που θυμίζουν χιτλερικά τάγματα εφόδου.
Δυστυχώς η Πολιτεία παραμένει απαθής μέχρι σήμερα στις παράνομες πράξεις της Χρυσής Αυγής. Έχουν μεγάλη ευθύνη εκείνοι που ανέχθηκαν την επώαση του αυγού του φιδιού και την αναβίωση του ναζισμού στη χώρα μας. Στην Ελλάδα που έχει βιώσει τη βαρβαρότητα του χιτλερισμού και τα σημάδια της παραμένουν ακόμα ανεξίτηλα σε χιλιάδες οικογένειες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καταδικάζει κάθε φασιστική και παράνομη επίθεση κατά συνανθρώπων μας και ανησυχεί έντονα για την απάθεια και την παντελή έλλειψη αντίδρασης από την συντεταγμένη Πολιτεία απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε νόμιμα, δημοκρατικά και μαζικά, γιατί σήμερα θύμα είναι ο ξένος, αύριο ο διαφορετικός και μεθαύριο ο γείτονας, δηλαδή ο καθένας μας. Αυτό συνέβη την εποχή του χιτλερικού ναζισμού. Καλούμε τους πολίτες, πέρα από διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές παρατάξεις, να αντιδράσουν άμεσα. Να θυμηθούμε όλοι ότι εκατομμύρια Έλληνες ζουν μετανάστες σε ξένες χώρες. Ότι οι μεγάλες μεταναστεύσεις των ανθρώπων έχουν κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά αίτια. Ότι το υπαρκτό πρόβλημα με τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα δεν μπορεί να λυθεί με βία, με υποκρισία ή με ημίμετρα. Η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλουν να επεξεργαστούν και να υλοποιήσουν συγκεκριμένες πολιτικές λύσεις, με βάση πρωτίστως τον ανθρωπισμό, την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, τη νομιμότητα και την αποτελεσματικότητα.
Θεωρούμε ότι η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές (αστυνομικές, εισαγγελικές κλπ) θα έπρεπε ήδη να είχαν παρέμβει αυτεπάγγελτα για τις παράνομες ενέργειες της Χρυσής Αυγής. Ακόμα δεν είναι αργά.

10/09/2012
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ανακοίνωσή διαψεύδει τα όσα γράφηκαν σήμερα στην ”Ελευθερία” περί… επίθεσης στους μετανάστες και σημειώνει σε ανακοίνωσή του:
Α) Τα αναφερόμενα σε άρθρο καλαματιανής ημερήσιας εφημερίδας, ένα μέρος αυτών είναι αποκυήματα φαντασίας και ένα μέρος ψήγματα αλήθειας. Ούτε λεωφορείο με χρυσαυγίτες εξ Αθηνών ήρθε στην Καλαμάτα, ούτε κανενός είδους βία ασκήθηκε σε οποιονδήποτε.

Όσον αφορά την τράπεζα αίματος της χρυσής αυγής υπάρχει διαχειριστής, όπως σε όλες και εκ προτέρων δηλώνουμε ότι το αίμα μας θα δια τίθεται αποκλειστικά σε Έλληνες
Αν κάποιος δεν συμφωνεί μπορεί να δώσει το δικό του αίμα σε όποιον επιθυμεί.
Β) Η απόφαση του μεγάλου νομομαθή υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της μνημονιακής συγκυβέρνησης, των τοποτηρητών στην χώρα μας, των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων/δυναστών μας, να αποσύρει τους αστυνομικούς φρουρούς , μέτρο αποκλειστικά και μόνο για τους βουλευτές τη κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, στην ουσία τους στοχοποιεί και τους καθιστά βορά στο πλήρως ελεγχόμενο από το καθεστώς, ερυθρό παρακράτος των κουκουλοφόρων που προεκλογικά είχε υποσχεθεί ο αρχηγός του , ότι θα τους βγάλει τις κουκούλες.
Γ) Στο τέως ηρωικό 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας. υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την απόσυρση του στρατιωτικού υλικού, προκειμένου όταν αυτό αδειάσει να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως ξενοδοχειακό κατάλυμα, για τους δύστυχους/κακόμοιρους /ευπαθείς κτλ. αλλοδαπούς που έχουν και οι οποίοι συνεχώς ενσκήπτουν στη χώρα μας ως ακρίδες. Μάλλον θα χρησιμοποιηθεί το εγχείρημα ως παράδειγμα για την υπόλοιπη Ελλάδα από τον Μεσσήνιο πρωθυπουργό. <<Είδατε, αφού το κάνω στην πατρίδα μου, πως μπορώ να μην το κάνω σε όλη την υπόλοιπη χώρα?>>
Δ) Τέλος καλούμε οποιοδήποτε ΜΜΕ καθεστωτικό ή περιφερειακό που μας συκοφαντεί εργολαβικά ή όχι, να κάνει στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονική δημοσκόπηση με ερώτημα της αρεσκείας του, προκειμένου από το σώμα των πολιτών της χώρας, που όλοι κόπτονται για τα δικαιώματα του, να διαπιστωθεί η απήχηση στην κοινωνία και η αποδοχή ή όχι της δράσης του πολιτικού μας φορέα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Λυκούργος Αλευράς
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"