Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σε αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο η 77η ΔΕΘ με 3.500 αστυνομικούς να έχουν τεθεί επί ποδός εν όψει των κινητοποιήσεων που διοργανώνουν εργαζόμενοι και συνδικάτα.
Η αστυνομική παρουσία στην πόλη είναι ωστόσο μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, λόγω και της σύντομης παρουσίας του Πρωθυπουργού στην Έκθεση.
Απροσπέλαστο την ίδια ώρα, θα είναι....
για τους οδηγούς το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το μεσημέρι του Σαββάτου, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα τεθούν σε ισχύ εξαιτίας των διαδηλώσεων για τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης από τις 14.00 και μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης: Λ. Στρατού, στη Γ' Σεπτεμβρίου, στη Βασ. Όλγας (από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος), στη Βασ. Γεωργίου, στη Λ. Νίκης, στην Κουντουριώτη, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή (από Κατσιμίδη έως Γ' Σεπτεμβρίου), στην Εγνατία, στην Εθνικής Αμύνης, στην Κασσάνδρου, στην Προξένων, στη Φιλήμονος Δραγούμη, στην Τσιμισκή και στην Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στη διάρκεια των εκδηλώσεων (δηλαδή από τις 14.00 και μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων), από Ανατολικά προς Δυτικά μέσω των οδών Κατσιμίδη – Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά και Περιφερειακής οδού καθώς και από τη Λ. Νίκης, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"