Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Βόμβα» Α.Κυπριανού: Εξετάζουμε ακόμη και έξοδο από το ευρώ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο η Λευκωσία να εγκαταλείψει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα εάν ζητηθούν σκληρά μέτρα λιτότητας από την τρόικα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.
Ο Άντρος Κυπριανού σε συνέντευξη στο www.24h.com.cy παραδέχθηκε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία μελετά όλα τα ενδεχόμενα. «Εάν η τρόικα επιμένει σε οδυνηρότατα μέτρα για να παραμείνουμε στη ζώνη του ευρώ εμείς θα πεισματώσουμε και θα πούμε ότι....

δεν φεύγουμε από τη ζώνη του ευρώ γιατί είναι σημαντικό αυτό το ζήτημα; Παραμένουμε όσο οδυνηρά και αν είναι τα μέτρα;» αναρωτήθηκε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

Σε ερώτηση εάν αφήνει ανοιχτό το θέμα να εξεταστεί η παραμονή ή όχι της Κύπρου στο ευρώ ο Άντρος Κυπριανού απάντησε: «Σίγουρα το αφήνω ανοιχτό. Δεν προκαθορίζω τώρα τι θα κάνουμε αλλά λέω ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν πάρα πολύ σοβαρά εάν πράγματι θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κυπριακού λαού».


«Είχαμε συμφωνήσει το 1995 να προχωρήσει η πορεία ένταξης, θέτοντας κάποιες προϋποθέσεις, ότι αυτό θα βοηθούσε στην προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού και ότι θα διαφυλάσσονταν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων. Σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις δεν βοήθησε η ένταξη μας» υπογράμμισε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

Real Επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"