Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Βρετανία: Ψηφοφορία για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα

Βρετανία: Ψηφοφορία για την επιστροφή των γλυπτών του ΠαρθενώναΣε ψηφοφορία στο Διαδίκτυο έθεσε την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα ο Σύλλογος των Νεαρών Αρχαιολόγων (Young Archaeologist Club) της Βρετανίας.
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας http://www.yac-uk.org/news/120831/parthenonpoll που ανήκει στο σύλλογο, μπορούν να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην ερώτηση «πιστεύετε ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα που εκτίθενται στο Βρετανικό Μουσείο πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα;».
Ο Σύλλογος απευθύνεται σε νέους....
έως 17 ετών με ενδιαφέρον στην αρχαιολογία.
Η νεανική «λέσχη» εκδίδει τρεις φορές τον χρόνο ένα περιοδικό με αρχαιολογικά θέματα, με το τρέχον τεύχος να κάνει αναφορά στο γνωστό δίλημμα, αλλά και στο σχετικό ντιμπέιτ, που διοργανώθηκε στις 11 Ιουνίου στο Λονδίνο από τον οργανισμό Intelligence Squared.

«Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πρέπει να επανενωθούν όλα μαζί στην Αθήνα, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η συλλογή του Βρετανικού Μουσείου θα πρέπει να παραμείνει στο Λονδίνο. Θέλουμε τη γνώμη μας. Γι' αυτό σας παρακαλούμε να ψηφίσετε ή να μας στείλετε μέσω e-mail τα σχόλιά σας για το θέμα», δηλώνεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"