Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Με δώδεκα βουλευτές ο Μιχαλολιάκος σε Μελιγαλά και Κυπαρισσία

Κάθοδος της Χρυσής Αυγής στην Μεσσηνία
Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» και δώδεκα βουλευτές του κόμματος θα βρεθούν σε Μελιγαλά και Κυπαρισσία και μαζί τους θα βρεθούν οπαδοί του κόμματος από όλη την Πελοπόννησο. 
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκατοντάδες ίσως και περισσότερους φίλους της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να παραστούν στο μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στην....
«Πηγάδα» του Μελιγαλά.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως και μετά, στο χώρο της «Πηγάδας», επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των σφαγιασθέντων, από τους συγγενείς των θυμάτων και όπως γραφει το Θάρρος επίτιμος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και συγγραφέας Ιωάννης Μπουγάς, απόδημος Έλληνας του Καναδά.
Η παρουσία στην «Πηγάδα» πολυμελούς κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της «Χρυσής Αυγής», καθώς και μελών και οπαδών του κόμματος, με λεωφορεία από την Αθήνα και άλλες περιοχές, έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές αρχές και αστυνομικές υπηρεσίες, μετά και τα γεγονότα στο Μεσολόγγι και τη Ραφήνα.
Μετά το μνημόσυνο, στη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία, παρουσία, όπως αναμένεται, των βουλευτών και μελών και οπαδών του κόμματος που νωρίτερα θα είναι στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά.
Στην Κυπαρισσία υπάρχει μια κάποια σχετική ανησυχία για ενδεχόμενο επανάληψης γεγονότων, όπως εκείνων της Ραφήνας και του Μεσολογγίου, στο πανηγύρι, με αλλοδαπούς μικροπωλητές.MessiNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"