Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε μετανάστες σε φανάρια

Καλαμάτα: Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε μετανάστες σε φανάριαΕκτός από τους αλλοδαπούς πλανόδιους μικροπωλητές στη Ραφήνα, θύματα επίθεσης από μέλη της Χρυσής Αυγής έπεσαν την περασμένη Τετάρτη και  μετανάστες που βρίσκονται στα φανάρια της Καλαμάτας και καθάριζαν παρμπρίζ αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα, επιτέθηκαν, έδειραν άγρια και έδιωξαν τους αλλοδαπούς, κάνοντας πράξη....

τις εντολές του προέδρου του κόμματος Νίκου Μιχολολιάκου για ανάληψη δράσης από τα "Τάγματα Εφόδου".

Αφού τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς και τους ξυλοκόπησαν άγρια στη συνέχεια ο σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση.

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες). Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών».
Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας δήλωσε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που συνεχίζεται η προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία για την έφοδο βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε το πρωί  στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι οι αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν άδεια για τους πάγκους τους.

Ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ανέφερε ακόμη ότι την κρίσιμη ώρα στο σημείο δεν υπήρχαν αστυνομικοί, καθώς η αστυνομική δύναμη στο δήμο είναι μικρή, ενώ σημείωσε ότι ο δήμος δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"