Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγή καιρού με βροχές και καταιγίδες σήμερα Πέμπτη.

Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα στα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία και κυρίως τη νύχτα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα δυτικά τμήματα. 
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με βαθμιαία ενίσχυση που θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, που σταδιακά θα....
πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία
θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ασθενείς και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς μέτριους και κατά τόπους ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από τις βραδινές ώρες ισχυροί .


Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι σχεδόν μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό.


Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"