Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θα ανοίξει τα σύνορα για τους Έλληνες ο υποψήφιος Πρωθυπουργός Αυστραλίας Τόνι Άμποτ.

Θα κάνει τα πάντα για να μπορέσουν οι Έλληνες που επιθυμούν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία υπόσχεται ο Τόνι Άμποτ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη χώρα και υποψήφιος Πρωθυπουργός.
Προεκλογική περίοδος γαρ και ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά προτίμησης, φρόντισε να χαϊδέψει και τα αυτιά των ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρων.
Δήλωσε ότι....
θα φροντίσει να επιτευχθεί η συμφωνία με την Ελλάδα για να δοθεί το δικαίωμα σε Έλληνες νέους να πάρουν τουριστική εργατική βίζα. «Καταλαβαίνω απόλυτα ότι πολλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία, μέσω του προγράμματος της τουριστικής εργατικής βίζας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική οικονομία» είπε ο κ. Άμποτ και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε σ' αυτούς τους ανθρώπους κάθε δυνατή ευκαιρία να συμβάλουν και αυτοί με τον τρόπο τους στη χώρα μας, όπως έκαναν και οι χιλιάδες Ελλήνων μεταναστών που ζουν στην Αυστραλία αυτή τη στιγμή. Θα βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία».
NewsIt 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"