Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τρόικα ξανανοίγει θέμα του ωραρίου καταστημάτων και Τραπεζών

Την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων έθεσε εκ νέου η Τρόικα. Πρόταση η οποία αναμένεται να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου στο λιανεμπόριο.

Το θέμα άνοιξαν τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα ενώ σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη έχει τεθεί ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σε στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης μαζί με όλα τα ζητήματα που αφορούν....
στην καλύτερη λειτουργία της αγοράς.

Σημειώνεται ότι η απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, απαίτηση που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο, αποτελεί κόκκινη γραμμή για τον εμπορικό κόσμο και δη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου.

Θέση της ΕΣΕΕ είναι ότι το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς είναι αδιαπραγμάτευτο και οι όποιες αλλαγές όταν και αν επέλθουν στην αγορά θα αποτελούν προϊόν διαλόγου όλων των εμπλεκόμενων φορέων .

Εκτός από το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο τραπέζι βρίσκεται και το ωράριο λειτουργίας των Τραπεζών, χωρίς όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι παράγοντες να τίθεται θέμα σε ότι αφορά στο ωράριο εργασίας και τα δικαιώματα όπως το 40ωρο και το ρεπό για όποιον απασχολείται εξαήμερο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"