Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χασισοφυτεία 992 δενδρυλλίων κάνναβης στη Βάλτα Μεσσηνίας

Τη μεγαλύτερη χασισοφυτεία των τελευταίων χρόνων στο νομό Μεσσηνίας, έχουν ξεκινήσει και ξεριζώνουν οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, την οποία εντόπισε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 
Το ελικόπτερο της Αστυνομίας σε περιπολία πάνω από τον ορεινό όγκο της Μεσσηνίας, εντόπισε στην περιοχή της Τριφυλίας, μεταξύ Γαργαλιάνων και Βάλτας, πίσω από....
τον σκουπιδότοπο στη θέση Άμμος, μια τεράστια έκταση με χασισόδεντρα σε πλήρη ανάπτυξη
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και μεγάλη ομάδα αστυνομικών, την έθεσε υπό πλήρη παρακολούθηση. Παρά την παρακολούθηση όμως, οι δράστες δεν εμφανίσθηκαν έχοντας ή φοβηθεί από την παρουσία του ελικοπτέρου και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η παράνομη δραστηριότητά τους ή αντιληφθεί την παρουσία των αστυνομικών. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ''στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε, σε δασώδη περιοχή σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από 992 δενδρύλλια κάνναβης
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. 
Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίσθηκε στις 18-9-2012 το πρωί, σε δύσβατη - δασώδη περιοχή, φυτεία κάνναβης, η οποία καλλιεργούνταν σε είκοσι δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, και αποτελούνταν συνολικά από 992 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 3 έως 4 μέτρα.
Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, που καλλιεργούσαν την φυτεία. Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Βάλτα Τριφυλίας - Valta Trifilias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"