Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

6,5 έως 7,5% η μείωση στις ΕΔ αναδρομικά από Ιούλιο, είπαν στους στρατιωτικούς από το Οικονομικών

Ο Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δεχτεί την αντιπροσωπεία των στρατιωτικών αλλά θα τους δει σήμερα, ζητώντας προτάσεις.
Ο διευθυντής του Στουρνάρα τους είπε ότι η μείωση που θα υποστούν θα είναι 6,5 με 7,5% κι αυτό γιατί όπως άφησε να εννοηθεί οι προτάσεις που έγιναν από το ΥΕΘΑ δεν ήταν "πειστικές" και άρα γι΄ αυτό επιβάλεται η νέα περικοπή στους μισθούς!

Ήδη γίνονται....

"ερμηνείες" για άδειασμα του Παναγιωτόπουλου απο το Οικονομικών και αναμένεται ...μάχη, αλλά και επαναφορά της συζήτησης για τις πραγματικές περικοπές που μπορούσαν να γίνουν, όπως το κλείσιμο στρατοπέδων,αλλά δεν έγιναν για μικροκομματικούς λόγους!

Η είδηση όμως είναι ότι αρνείται να τους δει ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος! Οι λόγοι της άρνησης του ΥΕΘΑ έχουν προφανώς να κάνουν με την συγκέντρωση, αλλά είναι σαφές ότι η κρίσιμες ώρες που περνά η Εθνική Άμυνας δεν παρέχουν την πολυτέλεια οι υπουργοί να κάνουν…πείσματα. Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη και αυτό πρέπει να προβληματίσει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ.


Οι στρατιωτικοί παρά τις “υπόγειες” διεργασίες που έγιναν ειδικά σήμερα και στόχο είχαν να “προβληματίσουν” όσους στρατιωτικούς ήθελαν να πάνε στη διαδήλωση, κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό εν ενεργεία στελεχών, πολλά από τα οποία κατέβηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη με στολή.


Το κλίμα μύριζε “μπαρούτι” ,η αγανάκτηση ήταν δεδομένη ,αλλά οι στρατιωτικοί δεν ξέφυγαν σε κανένα σημείο από τη λογική και την ευπρέπεια.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"