Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Αγώνες ΤΡΙΑΘΛΟΥ στη Καλαμάτα, 15 & 16 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Καλαμάτας και η εταιρία θεματικού αθλητικού τουρισμού Active-Greece, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργανώνουν παγκόσμια συνάντηση αθλητών τριάθλου «Three Level Power» και σας προσκαλούν στο αθλητικό διήμερο: τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της  Κυριακής 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2012, στο τέρμα της οδού Ναυαρίνου
Δεκάδες υπεραθλητές του τριάθλου θα....
πάρουν μέρος στο μικρό αγώνα τριάθλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και στο μεγάλο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για αγώνες αντοχής σε τρία διαδοχικά αθλήματα (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) και το σημείο έναρξης, η ζώνη αλλαγής και το σημείο λήξης του αγώνα θα είναι το Ξενοδοχείο Filoxenia.


Αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 – μικρός αγώνας τριάθλου (25.75 χλμ) (κολύμβηση: 750μ, ποδήλατο: 20 χλμ, τρέξιμο: 5 χλμ)

• ώρα 10:15 ΄Εναρξη

• ώρα 13:30 Τελετή λήξης / Απονομές

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 –μεγάλος αγώνας τριάθλου (112.9 χλμ) (κολύμβηση: 1.9 χλμ, ποδήλατο: 90 χλμ, τρέξιμο: 21 χλμ)

• ώρα  7:30 ΄Εναρξη

• ώρα 14:30 Τελετή λήξης/Απονομές

Μια έκπληξη περιμένει τους μικρούς θαυμαστές του Τριάθλου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου!!!

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στο Άκουαθλον, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. στο τέρμα της παραλιακής οδού Ναυαρίνου.

Το άκουαθλον είναι μία μορφή σύνθετου αθλήματος όπως και ο τρίαθλος, με τη διαφορά ότι  γίνονται δύο αθλήματα διαδοχικά αντί για τρία, το κολύμπι και το τρέξιμο, όχι το ποδήλατο.

Το άκουαθλoν ασκείται συνήθως από παιδιά με παρότρυνση των γονέων και των δασκάλων τους, υπό μορφή παιχνιδιού… Έτσι ώστε σιγά σιγά να επιτυγχάνεται η μύηση στον αθλητισμό και στον αθλητικό τρόπο ζωής γενικότερα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέχρι 16 ετών. Οι εγγραφές θα γίνονται στη γραμματεία των αγώνων (πάρκινγ Ξενοδοχείου Filoxenia) την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ.
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"