Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός 1-0

Αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τρόπο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και ο «δικός του», Δημήτρης Παπαδόπουλος, τον τιμώρησε, δίνοντας στον Πανθρακικό τη σπουδαία νίκη 1-0 στην Κομοτηνή.

Με Κουίνσι βασικό

Η χρησιμοποίηση του Κουίνσι στην 11άδα (ντεμπούτο για φέτος) ήταν η είδηση της σύνθεσης του Παναθηναϊκού
Ο Φερέιρα δεν είχε....
τον τιμωρημένο Κατσουράνη και τους Μπουμσόνγκ, Σο και Μπαρμπαρούση, παρέταξε τους «πράσινους» με 4-2-3-1. Μπροστά από τον Καρνέζη, στην άμυνα ήταν οι Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα και Πίντο. Βιτόλο και Ζέκα ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τους Κουίνσι (δεξιά), Σισοκό (αριστερά) και Χριστοδουλόπουλο (ελεύθερος) πίσω από τον Φορναρόλι.
Από την άλλη πλευρά , το 4-4-1-1 του Σάββα Παντελίδη είχε τον Κουτσόπουλο στο τέρμα, τους Στάθη, Χρήστου, Σαρακατσάνο και Σερφά στην άμυνα. Μακρυδημήτρης και Λαδάκης ήταν στον κεντρικό άξονα, ο Μπαϊκαρά δεξιά, ο Λουσέρο αριστερά και ο Βαϊρουά πίσω από τον Παπαδόπουλο.
Φουλ επίθεση
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή. Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος ανέβαιναν συνεχώς, ο Κουίνσι σύγκλινε στον άξονα, όπως και ο Σισοκό και με αυτή την «υπερφόρτωση» οι «πράσινοι» πίεσαν. Ωστόσο, δεν έμπαιναν εύκολα στην περιοχή των γηπεδούχων, παρά τη συνεχή εναλλαγή θέσεων της μεσοεπιθετικής τριάδας.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με Φορναρόλι (4') και Σεϊταρίδη (8'), αλλά σιγά-σιγά ο Πανθρακικός άρχισε να ξεθαρρεύει, με όπλο τον Βαϊρουά και δραστήριο τον Μπαϊκαρά. Ο Τούρκος έχασε στην αντεπίθεση τη μεγάλη ευκαιρία στο 14' (είχε προηγηθεί αυτή του Παπαδόπουλου στο 13'), σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι έδειξαν να κοιτούν στα μάτια τον Παναθηναϊκό.
Αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει
Οι «πράσινοι» είχαν σαφώς τη συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά με εξαίρεση τον «αέρα» που «έπιασε» ο Κουίνσι στο 18' δεν απειλούσαν. Η κορυφαία ευκαιρία τους ήρθε στην αντεπίθεση, με τον Γκανέζο να μην νικά στο τετ-α-τετ τον Κουτσόπουλο στο 32', ενώ στο τελευταίο πιεστικό 10λεπτο του Παναθηναϊκού, τα πολύ καλά σουτ των Σεϊταρίδη (41', απέκρουσε ο Κουτσόπουλος) και Σισοκό (43', άστοχο) δεν βρήκαν στόχο. Στο ίδιο διάστημα ο Παπαδόπουλος στο 33' λίγο έλειψε να βάλει μπροστά στο σκορ τον μαχητικό Πανθρακικό.
Κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν συνεχώς στην επίθεση και έψαχνε το γκολ με κάθε τρόπο, πιέζοντας και περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Πανθρακικό. Όμως η αμυντική προσπάθεια των γηπεδούχων, εκτός από πολυπρόσωπη, ήταν και αποτελεσματική.
Οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες τους (48' Σισοκό, 53' Φορναρόλι, 61' Κουίνσι), είδαν τον Βαϊρουά να απειλεί στο 55', αλλά η ώρα περνούσε και το γκολ δεν έρχονταν. Ο Φερέιρα, έχοντας ήδη βάλει τον Μαυρία αντί του Χριστοδουλόπουλου, έβαλε και τον Τοτσέ αντί του Κουίνσι, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο Ισπανός απείλησε (78'), ο Σισοκό δύο φορές δεν κατάφερε να σκοράρει (81', 82') και ο Πανθρακικός, που είχε την διπλή καλή στιγμή του Ουσέρο στο 73', έφτασε στο γκολ με το ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου στο 83'.
Στα τελευταία λεπτά η πίεση του Παναθηναϊκού δεν απέφερε αποτέλεσμα και έτσι η ήττα δεν απετράπη για τους «πράσινους».
ΣΚΟΡΕΡΣ: 83' Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Μακρυδημήτρης, 45' Στάθης, 51' Σαρακατσάνος - 25' Χριστοδουλόπουλος, 66' Κουίνσι, 79' Σπυρόπουλος, 90'+2' Βιτόλο
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης (66' Σκλιοπίδης), Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά (66' Μίνγκα), Λουσέρο, Βαϊρουά (76' Μουνάφο), Παπαδόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (59' Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι (70' Τοτσέ), Χριστοδουλόπουλος (68' Μαυρίας), Φορναρόλι.
SentraGoal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"