Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εκτός ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή ένα tweet

Σε τροχιά σύγκρουσης εδώ και καιρό βρισκόταν ο Νίκος Νικολόπουλος
Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, 'όνειρο ήταν', τη λησμονήσαμε!» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Νικολόπουλος, με αποτέλεσμα να έρθει άμεσα η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Παραπέμπεται επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής.

Σε άλλο tweet που ακολούθησε ανέφερε: «Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες. Η Ελλάδα έχει....
τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο.»

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρισκόταν εδώ και καιρό σε τροχιά σύγκρουσης με τη Νέα Δημοκρατία. Είχε οριστεί αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, ωστόσο, παραιτήθηκε λίγες μέρες αργότερα.


Τότε είχε χαρακτηρίσει μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς».


Υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση ήταν κακές και άφησε αιχμές κατά όσων έβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εναντίον του με αφορμή την παραίτηση.


Τι απάντησε ο βουλευτής


«Το tweet ήταν μόνο η αφορμή» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά την απόφαση για αποπομπή του από την ΚΟ της ΝΔ.


Εμμένει σε όσα ανέφερε στην ανάρτησή του στο Twitter και κάνει λόγο για ανακολουθία έργων και πράξεων μιας κυβέρνησης. Παράλληλα συνδέει τη διαγραφή του και με την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ.


Έγινα δυσάρεστος όταν με κάθε τρόπο τόνιζα πως η κυβέρνηση οφείλει να μιλήσει ανοιχτά και ξεκάθαρα στη βάση της ΝΔ για τη 'νέα πραγματικότητα' και ακόμα περισσότερο, όταν έθεσα υποψηφιότητα για γραμματέας του κόμματος, υπερασπιζόμενος την επίσης έντιμη και ξεκάθαρη πρόταση, η βάση της ΝΔ και το ανώτατο πολιτικό της όργανο να αποφασίσει γαι τη στροφή πολιτικής, που αυταπόδεκτα πλέον έχει κάνει η κυβέρνηση έναντι του μνημονίου και της επαναδιαπραγμάτευσης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δισέλιδη δήλωσή του.


«Εγώ θα είμαι εδώ. Για άλλους δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά» λέει στο τέλος της δήλωσής του, αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον.


Σχολιάζοντας τη διαγραφή, ο
ΛΑΟΣ αναφέρει: «Επιλεκτικές διαγραφές κάνει ο κ. Σαμαράς , όταν παρόμοια με αυτά που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είπε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ σε ραδιοφωνική εκπομπή.» 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"