Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Europa League: Μπνέι Γεχούντα - ΠΑΟΚ 0-2 (Βίντεο)


Νίκη χρυσάφι (0-2) επί της Μπνέι Γιεχούντα στο Ισραήλ πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και, πλέον, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Τούμπας.
Σκόρερ χρίστηκαν ο Γεωργιάδης στο 62ο και ο Αθανασιάδης στο 72ο λεπτό.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προτιμούσαν να....
αλλάζουν πολλές πάσες πριν φτάσουν στην περιοχή της Μπνέι και μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο "Δικέφαλος", όντας οργανωμένος, ήλεγξε τον ρυθμό του ματς δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των Ισρασηλινών. 
Ωστόσο, στην πορεία το τέμπο έπεσε και ο "Δικέφαλος" παρουσιάστηκε "φλύαρος" έξω από τα καρέ της Μπνέι Γιεχούντα και φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα στην κάθετη πάσα.
Να σημειωθεί, πως στο ξεκίνημα του αγώνα ο Κατσικάς ανησύχησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν έπεσε στο έδαφος και έδειξε να πονάει. Τελικά επανήλθε και συνέχισε κανονικά.
Η πρώτη καλή φάση άνηκε στους γηπεδούχους όταν στο 4' μετά από σέντρα του Μαρίνκοβιτς η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Γλύκου και έφτασε στην άλλη άκρη.
Στο 8' ήταν η σειρά του "Δικεφάλου" να απειλήσει, όταν μετά από συνεργασία Γκαρσία, Γεωργιάδη, η μπάλα έφτασε τον Γιάννου, ο οποίος σέντραρε συρτά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κλάους δεν κοντρολάρε όπως θα ήθελε.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπέρ βρέθηκε μόνος του από αριστερά έκανε την συρτή σέντρα, όμως, τελευταία στιγμή και μπροστά από κενή εστία έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Μπνέι. Στη συνέχεια της φάσης, το σουτ του Λίνο πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 15', ο Βραζιλιάνος μπακ ανέβηκε και σέντραρε, αλλά δεν βρήκαν για λίγο την μπάλα οι Αθανασιάδης και Γιάννου εξ΄ επαφής μπροστά από την εστία του Εγιενούγκμπα.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 24' μετά από εκτέλεση φάουλ του του Γκαλβάν και κεφαλιά του Μόρι η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 36' ωραία προσποίηση και δυνατό σουτ του Γκαρσία η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
Καθάρισε το ματς
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον ΠΑΟΚ να έχει μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθεί, προσπαθώντας να το πράξει, κυρίως, με τον Λίνο από αριστερά. Στο 53', πάντως, η Μπνέι απείλησε με μακρινό σουτ του Γκαλβάν που πέρασε ξυστά άουτ.
Όσο περνούσε η ώρα έβγαινε η κούραση στον "Δικέφαλο" και η Μπνέι βρίσκοταν πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ετσι, ο Μαρίνκοβιτς στο 57' βρήκε την ευκαιρία ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.
Στο 62', πάντως, ήρθε το γκολ από τον Γεωργιάδη. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προχώρησε αρκετά και την κατάλληλη στιγμή σημάδεψε την γωνία του Εγιενούγκμπα ανοίγοντας το σκορ.

Μπνέι - ΠΑΟΚ 0-2 (το πρώτο γκολ) από sxplVII
Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί... Στο 72' μετά από όμορφη συνεργασία των Πέλκα και Ρομπέρ, ο Αθανασιάδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σφραγίσει την επιτυχία των "ασπρόμαυρων".

Μπνέι - ΠΑΟΚ 0-2 (το δεύτερο γκολ) από sxplVII
Κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά και το παιχνίδι, αφού μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, εκτός από ένα σουτ του Εντλόβου που μπλόκαρε ο Γλύκος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μπνέι: Εγιενούγκμπα, Μόρι, Γκαλ, Αζουζ, Εντρι, Ιβασκεβίτσιους, Ναούμ (66' Αγκάγιεφ), Γκαλβάν (81' Λέβι), Εντλόβου, Μενάσε (46' Αμπού Ζαΐντ), Μαρίνκοβιτς
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (81' Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75' Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71' Πέλκας), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"