Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Στα πλέι οφ του Champions League ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ΟΑΚΑ από κει που έχει τελειώσει στη Σκωτία.
Μετά το εκτός έδρας 2-0, οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-0 τη Μάδεργουελ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση των play off του Champions League με συνολικό σκορ 5-0.
Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς σκορ, αλλά στην επανάληψη....
με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το 1-0 στο 51'.
Το 2ο γκολ του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Μαυρίας, λίγα λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (κάτι που είχε συμβεί και στη Γλασκώβη), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με Σισοκό λίγα λεπτά από την λήξη της αναμέτρησης.
Το ματς
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το ματς με σκοπό να φτάσουν γρήγορα στο γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια και θα έδινε στον κόσμο την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα χαλαρό ματς.
Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ δεν είδαν τις προσπάθειες τους στα αντίπαλα δίχτυα.
Από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ίδια απόδοση, αλλά και οι Σκωτσέζοι που είχαν τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες δεν έδειξαν ότι μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά.
Έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο, δείχνοντας ότι εκείνος θα είναι το αφεντικό.
Στο 48’ ο Τοτσέ δεν κατάφερε να μπει στην τροχιά της μπάλας στη σέντρα του Σισοκό, αλλά λίγο αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος … μίλησε ξανά.
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ράντολφ ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στο 58 και πάλι ο Σισοκό θα γίνει κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά θα μπει στην περιοχή θα σεντράρει η μπάλα θα βρει στο χέρι του Λο αλλά ο Στούντερ δεν θα δώσει το πέναλτι.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σισοκό, ο οποίος στο 83' από πάσα του Κατσουράνη βγήκε τετ α τετ με τον Ράντολφ και δεν θα έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (71' Κατσουράνης), Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (77' Πετρόπουλος), Τοτσέ (71' Μαυρίας).

Μάδεργουελ (Στούαρτ Μακκολ):
Ράντολφ, Χάμελ, Λο,Χάτσισον, Χέϊτελι, Ογιάμα (71' Μακχιούζ), Μέρφι, Λάσλεϊ, Ράμσντεν, Ντέλι (76' Χίκγκντον), Κάμμινς (Φράνσις).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"