Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Πιστωτικές κάρτες για πληρωμή φόρων δίνουν οι τράπεζες

Πιστωτικές κάρτες για πληρωμή φόρων δίνουν οι τράπεζεςΤη δυνατότητα να πληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο μέσω πιστωτικών καρτών προσφέρουν οι τράπεζες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω χρέωσης στην πιστωτική τους κάρτα να αποπληρώσουν τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΤΑΚ, τον ΦΠΑ, την περαίωση, έκτακτες εισφορές κλπ.  
Νέοι καιροί, νέα ήθη.
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι....
διευκολύνει τους πελάτες-κατόχους των πιστωτικών της καρτών στην ομαλή εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, λαμβάνοντας υπόψιν τις οικονομικές συνθήκες και την ανάγκη ρευστότητας των νοικοκυριών. 
Η τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πληρώνουν τις οφειλές του δημοσίου με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας σε 9 ισόποσες άτοκες μηνιαίες δόσεις. 
Για παράδειγμα, εάν το υπουργείο Οικονομικών παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής της οφειλής σε 3 δόσεις, ο πελάτης της τράπεζας μπορεί να χρεώσει σε 9 δόσεις στην κάρτα του κάθε μία από τις 3 δόσεις. 
Η Eurobank και η Alpha Bank δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε 6 άτοκες δόσεις, διατηρώντας παράλληλα το όφελος της έκπτωσης που προσφέρει το Δημόσιο στις εφάπαξ πληρωμές. 
Μεγαλύτερο χρόνο αποπληρωμής προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς που δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών της καρτών επιλέγοντας εξόφληση έως και 12 δόσεις, επωφελούμενης και της έκπτωσης από το Δημόσιο, όπου αυτή προβλέπεται. 
Οσοι δεν έχουν πιστωτική κάρτα και επιθυμούν να εκδώσουν θα πρέπει να πληρούν τα κριτήρια πιστοδοτήσεως που ακολουθεί η κάθε τράπεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"