Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Με Αρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ ο Ολυμπιακός

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για τον Ολυμπιακό, μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League
Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να... ευνοήθηκαν από τις ομάδες του πρώτου και του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, ωστόσο δεν είναι καλή η επιλογή της Μονπελιέ από το τέταρτο γκρουπ.
Όπως και την περσινή σεζόν, οι Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι κληρώθηκαν στον 2ο όμιλο, θα βρουν στο δρόμο τους....
ομάδα της Αγγλίας (Αρσεναλ), της Γερμανίας (Σάλκε) και της Γαλλίας (Μονπελιέ).

Πρεμιέρα θα κάνουν στο Καραϊσκάκη με την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ όπως και στις προηγούμενες δύο περιπτώσεις θα υποδεχθεί την τελευταία αγωνιστική την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Στο πρώτο ματς της διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 18 Σεπτεμβρίου τη Σάλκε, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια μακριά από τον Πειραιά, με Άρσεναλ στο Λονδίνο στις 3 Οκτωβρίου και με Μονπελιέ στη Γαλλία στις 24 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη γαλλική ομάδα στο Φάληρο του στις 6 Νοεμβρίου, ενώ στις 21 του μήνα η ομάδα ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε.  Τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο Καραϊσκάκη την Αρσεναλ στις 4 Δεκεμβρίου. Ομιλος... φωτιά ο τέταρτος, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Αγιαξ και Μπορούσια Ντόρτμουντ!
Πολύ δύσκολο το έργο της Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, η οποία βρίσκεται στο έβδομο γκρουπ, με αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα και Σπαρτάκ Μόσχας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"