Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Τρόικα: «Οι διαπραγματεύσεις πήγαν καλά»

Οι διαπραγματεύσεις πήγαν καλά, σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για την εξειδίκευση των μέτρων που θα συμπεριληφθούν στο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ.

Η τρόικα θα αναχωρήσει από την Αθήνα και θα επιστρέψει....
στις αρχές Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συντάξει την έκθεση αξιολόγησης, η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη στα μέσα του ίδιου μήνα.


Νωρίτερα σήμερα, συναντήθηκαν οι κ.κ. Στουρνάρας και Βρούτσης, δεδομένου ότι το υπουργείο Εργασίας συμμετέχει στο πακέτο των μέτρων με 5,5 δισ. ευρώ.

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κατσιρόδη, με θέμα τον καλύτερο συντονισμό και συνεργασία σχετικά με τις υποθέσεις των παράνομα εισπραχθέντων επιδομάτων και συντάξεων.


Τα μέτρα αναμένεται να επικυρωθούν από τον Πρωθυπουργό και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση σε συσκέψεις που θα έχουν τη Δευτέρα (στις 16.00) και την Τρίτη (στις 18.00).


Η κυβέρνηση προετοιμάζεται, παράλληλα, για την επίσκεψη του προέδρου του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στις 25 Αυγούστου, καθώς και για τις επαφές που θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ στις 24 και 25 Αυγούστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"