Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Με 1881 συνοριοφύλακες η κυβέρνηση ευελπιστεί να σφραγίσει τα σύνορα στον Έβρο

Με 1881 συνοριοφύλακες η κυβέρνηση ευελπιστεί να σφραγίσει τα σύνορα στον Έβρο αποτρέποντας την είσοδο των παράνομων μεταναστών στην χώρα μας από την Τουρκία
Από το σύνολο των 1.881 συνοριοφυλάκων που αναλαμβάνουν υπηρεσία στην παραμεθόριο και για διάστημα δυο μηνών στην περιοχή, οι 820 θα τοποθετηθούν στην ζώνη ευθύνης....
της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αλεξανδρούπολης και οι 770 στη περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Ορεστιάδος.
Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν ήδη 600 συνοριοφύλακες και αστυνομικοί οι οποίοι όμως δεν μπορούν να καλύψουν την συνοριογραμμή των 212 χλμ.  
Οι υπόλοιποι θα ενισχύσουν τα τμήματα συνοριακής φύλαξης των περιοχών Ροδόπης και Ξάνθης. Επιπλέον στον ποταμό Έβρο θα περιπολούν και 25 νέα πλωτά μέσα επανδρωμένα με συνοριοφύλακες. Μαζί με τους συνοριοφύλακες που θα μετακινηθούν για δύο μήνες στην ελληνοτουρκική μεθόριο από διάφορες περιοχές της χώρας, αναμένεται να αποσπασθούν και αστυνομικοί που η καταγωγή τους, ή ο τόπος συμφερόντων τους είναι ο Έβρος.
Σημειώνεται ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2012 πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα 20.881 άτομα, ενώ το 2011, πραγματοποίησαν παράνομη είσοδο από την περιοχή του Έβρου, 54.974 λαθρομετανάστες οι οποίοι φυσικά προστίθενται στους υπάρχοντες στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Και όλα αυτά όταν σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ οι Έλληνες πολίτες στην Ελλάδα είναι 9.903.268 και οι αλλοδαποί νόμιμοι και παράνομοι σύμφωνα με τον υπουργό Ν. Δένδια φτάνουν το 1.500.000 δηλαδή το 15,2% του πληθυσμού της χώρας…..
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"