Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Eγκαταστάθηκε ο μαγνητικός τοπογράφος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πραγματοποιήθηκε η παραλαβή και η εγκατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου, συνολικού προϋπολογισμού 1.450.000 €.
Τα ανωτέρω ιατρικά μηχανήματα, απολύτως απαραίτητα και αναγκαία, αποτελούν ότι πιο σύγχρονο διαθέτει στον τομέα αυτό η επιστήμη της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και συμβάλλουν ουσιαστικά στην....
αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο αξονικός τομογράφος έχει ήδη τεθεί σε παραγωγική λειτουργία και με τη παραλαβή του μαγνητικού τομογράφου που μέχρι σήμερα δεν διέθετε το νοσηλευτικό ίδρυμα το τμήμα είναι πλήρως εξοπλισμένο.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος, με αφορμή την παραλαβή του ανωτέρω ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
« Σήμερα μία συλλογική προσπάθεια δικαιώνεται και γίνεται ένα ακόμα βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας. Νοιώθουμε ικανοποιημένοι αλλά και περήφανοι που το Νοσοκομείο μας καταφέρνει να πρωτοστατεί και να διαθέτει τέτοιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που αποτελεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα αυτό. Προσπαθούμε να παρέχει το Νοσοκομείο μας όσο τον  δυνατόν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην μεσσηνιακή κοινωνία.
Αποδεικνύεται ότι όταν βάζουμε στόχους και πιστεύουμε σε αυτούς μπορούμε να πετυχαίνουμε πολλά. Όταν εργαζόμαστε με όρους συλλογικότητας, μεθοδικότητας, σεμνότητας και σκληρής δουλειάς τότε μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου που αποδεικνύει καθημερινά ότι διαθέτει την ικανότητα, την επάρκεια αλλά και την τεχνογνωσία να αξιοποιήσει τους κοινοτικούς πόρους και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου.
 Συνολικά 3.500.000 € σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενταγμένο στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες θα αποτελεί μία χειροπιαστή πραγματικότητα για το Νοσοκομείο μας.
 Αυτή την προσπάθεια που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια θα την συνεχίσουμε.
 Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"