Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Καμμένος: Κυβέρνηση συγκάλυψης σκανδάλων

Καμμένος: Κυβέρνηση συγκάλυψης σκανδάλωνΓια ένα απόλυτα στημένο παιχνίδι που παίζεται από το 2000, και έφερε όπως είπε, την «τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη», η οποία συνεχίζει το σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού και την μείωση της εθνικής κυριαρχίας, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για....
«συγκυβέρνηση συγκάλυψης των σκανδάλων» και υποστήριξε ότι σχηματίστηκε προκειμένου να διασφαλίσει ότι κανείς από όσους εμπλέκονται δεν θα λογοδοτήσει.
Ο Πάνος Καμμένος, δήλωσε ακόμα ότι τη Δευτέρα, το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση του «νόμου Ραγκούση» ενώ παράλληλα κάλεσε τους βουλευτές να στηρίξουν την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής Επιτροπής για το PSI.
«Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαπάτησε προεκλογικά τους έλληνες πολίτες, Καμία δέσμευση και κανένα μέτρο από αυτά που είχε εξαγγείλει δεν υπάρχει στις προγραμματικές του δηλώσεις. Δεν έλεγε αλήθεια όταν προεκλογικά υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση. Η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου τελείωσε, Δεν υπάρχει. Αποσύρθηκε και αυτή η προεκλογική δέσμευση όπως αποσύρθηκαν και όλες οι άλλες.
Πιστεύετε ότι με ψεύτικα διλήμματα θα υφαρπάξετε την ψήφο του ελληνικού λαού. Αυτή η πολιτική σας όμως δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί από ένα πατριωτικό κίνημα. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει η αντιπρόταση, καταργώντας τα μνημόνια και διώχνοντας τους εξουσιαστές της χώρας. Εμείς καταψηφίζουμε τις προγραμματικές δηλώσεις που οδηγούν στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες. Καταψηφίζουμε αυτή την κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"