Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Στη ομορφιά που χάνεται» για την ορεινή Μεσσηνία

Αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 21:30 μ.μ. στο «Καφέ Σινέ» θα προβληθεί για πρώτη φορά στη Καλαμάτα το ντοκιμαντέρ «Στην ομορφιά που χάνεται» μια παραγωγή της σχολής πληροφορικής «Αλγόριθμος». 
Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Υπαίθριων Προβολών Καλαμάτας» και περιλαμβάνει ένα οδοιπορικό....
σε άγνωστους ορεινούς οικισμούς της Μεσσηνίας
Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να δημιουργήσουν οι μαθητές της σχολής μια σειρά από δέκα αφιερώματα σε χωριά του Ταϋγέτου, της Ιθώμης, της Τριφυλίας και της Μεσσηνιακής Μάνης.  Οι μαθητές δημιούργησαν  δικτυακή πύλη με συγκεντρωμένα όλα τα ντοκιμαντέρ (www.orinimessinia.blogspot.com) την οποία μέχρι σήμερα την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 15.000 χρήστες του διαδικτύου. 
Στη προβολή που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο μέρος της σειράς «Στην ομορφιά που χάνεται» πλαισιωμένο από βίντεο φωτογραφίες και κείμενα. 
Στο ντοκιμαντέρ δίνεται έμφαση στο φυσικό πλούτο που περιβάλλει τα ορεινά χωριά της Μεσσηνίας  αλλά και στους ανθρώπους τους  που αγωνίζονται για την διατήρηση του. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

hpim1631.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"