Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Για πολιτική «ό,τι προαιρείσθε» κατηγορεί ο Τσίπρας την κυβέρνηση

Μιλώντας στη ΝΕΤ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές του Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «η Ελλάδα γονατίζει και το δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στην Ευρώπη είναι ό,τι προαιρείσθε».
Σχετικά με την πρόσφατη σύνοδο κορυφής, υποστήριξε ότι υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης που δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ, σημειώνοντας πως η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να....

ακολουθήσει την Ισπανία και την Ιταλία σε ό,τι αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κατηγορώντας τον ότι πήγε στο Eurogroup και είπε πως «δεν ζητάμε τίποτε».


Αντίθετα, δήλωσε ότι αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, το κλίμα θα ήταν διαφορετικό, ενώ ερωτηθείς τι θα έκανε σε περίπτωση αρνητικής στάσης των εταίρων μας στα αιτήματα που θα έθετε στη σύνοδο απάντησε: «Ό,τι έκανε ο Ιταλός πρωθυπουργός, υπάρχει και το δικαίωμα του βέτο».


Σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις, σημείωσε ότι ορισμένες δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας μπορούν να αποτελέσουν το μοχλό της ανάπτυξης.


Υπογράμμισε πάντως ότι η αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων δεν είναι δογματική, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες οι συνέργειες μπορούν να αποδώσουν καρπούς.
Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"