Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καλαμάτας. (Πρόγραμμα - Βίντεο)

Άρχισαν οι εκδηλώσεις για το φετινό πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012 στο Δήμο Καλαμάτας και στις Τοπικές Κοινότητες σε συνεργασία με φορείς της πόλης και πολιτιστικούς συλλόγους.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων,
χωρίς μεγάλες σπατάλες και υπερβολές, που οργανώθηκε στο σύνολό του με ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Ένα πρόγραμμα μικρότερο σε Προϋπολογισμό, αλλά με....
περισσότερες εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία ντόπιων καλλιτεχνών, όπου περιλαμβάνει συναυλίες της Φιλαρμονικής, μουσικοθεατρικά παιχνίδια, εορτές για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων μας, παραδοσιακά πανηγύρια, κλπ.
Διευρύνουμε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων και αξιοποιούμε χώρους όπως, το Πάρκο του ΟΣΕ, το Πάρκο του Πηδήματος, οι πηγές του Παμίσου στον Άγιο Φλώρο, τα χωριά του Ταϋγέτου και το Πάρκο του Αλμυρού.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, το Φεστιβάλ ΜΗΔΕΝ, η Μουσική Σύναξη Ταυγέτου, οι συναυλίες με εκλεκτούς καλλιτέχνες, οι εκδηλώσεις των Σχολών της ΦΑΡΙΣ, οι συναυλίες της Φιλαρμονικής, τα μουσικοθεατρικά παιχνίδια, οι εορτές για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών μας προϊόντων, καθώς και τα παραδοσιακά πανηγύρια, είναι μέρος των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Με την πεποίθηση ότι όλοι μαζί αντιστεκόμαστε στην κρίση, προβάλλοντας την τέχνη και τον πολιτισμό απέναντι στην υπερβολή και τον καταναλωτισμό, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την εκτόνωση, το κέφι και την αισιοδοξία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι 2012 ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"